Separate Ways

FacebookTwitterGoogle+

Friends come and go. You gain some and you lose some at the same time.

I miss my friends that get me started in Mountain biking like Mat Kedah, Faizal Penang, Helmi Jitra, etc. We used to ride Paip Gas at Jitra on the weekend.

I miss my friends in Photography like Fauzi and having teh tarik with Asmady Ahmad.

I also miss my golfing friends who quit golf like Faiz, Rashid, etc.

In cycling, some moved to road bike and some to downhill.

Now, night ride in Alor Setar also did not attract much riders.

Now I cannot find the urge to ride. It is more than 2 weeks already with no ride. But I played a lot of golf. Maybe I should quit riding and concentrate on golf! Which I’m getting better.

But the Great Adventure planned in July that keep me thinking about riding.

Found a couple of scanned photos on my server which are not published before – Prudential Astro Master.

5 thoughts on “Separate Ways

  1. Syamsul Adzha says:

    Salam Adi,
    Don’t give up hope. Saya pun pernah rasa nak give mtb sebab geng makin kurang. Tapi setelah tukaq a few parts kat basikal, rasa semangat balik. Saya tak pernah ride kat area Kedah lagi. Mungkin awak boleh tunjuk kt saya tempat menarik utk ride kat Kedah. Another thing, I’m also a big fan of photography and I’ve always wanted to take mtb photos. Email saya dan i’ll give you my number. Maybe we can set up a ride. Saya stay kt Penang.

  2. fizal zixon says:

    adi,

    Its ok if you wanna quit ride, but friendship should last forever.

    Mai challenge golf dgn aku dulu lah, aku balik kg raya ni..

  3. Fisol says:

    Assalamualikom, Adi jangan putus harap, aku sama juga, lepas Taiping hari tu, aku pun rasa nak berenti kayuh, rasa macam dah sampai klimak naik basikal. Ingat nak main golf tapi tak dak set golf. Naik naik motocross semula dah tak larat, cuma la ni dok repair motor lama aku tu, ada masa aku nak bawa pi jalan-jalan dalam hutan. Tapi sekarang dok kayuh seminggu sekali saja.

  4. rock crossort says:

    Tak pecaya pun ada… mcm bukan Adi yg tulis .. come on Adi.. samada you sedar atau tidak saya rasa seluruh Malaysia sekarang selalu menjenguk blog Adi terutama event satu Malaysia… Don’t give up

    Bagi saya … sebab utama saya kayuh ialah sebab saya suka kayuh la dan utk kesihatan bukan untuk berlumba atau terlalu excited mencari trek yang mencabar … umur pun dah 44 tahun

Leave a Reply